Который раз вновь Новый год

   *        *        *

Который раз вновь Новый год –
Надежд опять, немерено;
Среди бесснежных в нём погод
Беда, пока уверенно…

А хочется взлететь в зенит
И крикнуть: «Люди добрые!
Слова Христа ведь, как магнит –
В них жизни смысл, подобием».

Пройдёт зима – весна в цвету
Нам улыбнётся ласково,
С любовью жить всем навиду
И заменить бы варварство…

Вячеслав Шикалович
28.12.2023г.

             *        *        *

Вже вкотре знову Новий рік –
Надій чекать, неміряно;
То сніг, то ні, так змінний вік,
Біда, поки упевнено…

А хочеться у злет в Зеніт
І крикнуть: "люди добрії!
Слова Христа, як той магніт –
В них сенс життя, подобою"»

Мине зима – весна в цвіту
Нам посміхнеться лАскаво,
З любов'ю жить всім на виду
І замінити б варварство…

В'ячеслав Шикалович
28.12.2023 р.


Рецензии