Н коли не суд ть чуже життя

Ніколи  не  судіть  чуже  життя,
Чуже життя-це є закрита книга.
Ви  у  своєму  наведіть  пуття,
Щоб вас сумління совісті не засудило.

Життя  дається всього лиш раз,
Його із гідністю треба прожити.
Тому  на  все  завжди  свій  час,
Якщо не просять не треба і судити.

Ти  не  суди  і  не судимим будеш,
Бо доля в кожного на жаль своя.
Бо  цінність  ти  свою  загубиш,
І обезцінеться на жаль твоя душа.

Навчіться мовчати, мовчання-це золото,
Не втратьте можливість творити добро.
Буває від слів на душі дуже боляче,
Якщо в тих словах відсутнє тепло!!!


Рецензии