Вона завжди була прив тна

ВОНА ЗАВЖДИ БУЛА ПРИВІТНА,
А ДУША СПОВНЕНА ТЕПЛА.
БУЛА В ДУШІ МРІЯ ЗАВІТНА,
БО МАЛА  ЖАГУ  ДО ЖИТТЯ.

І ПОСМІХАЛАСЬ НАЧЕ СОНЦЕ,
ЩО РАНКОМ ДАРУВАЛО ПРОМІНЕЦЬ.
ВІДКРИЛОСЬ В РАЙ ЇЇ ВІКОНЦЕ,
НІЩО НЕ ВІЩУВАЛО ЦЕЙ КІНЕЦЬ.

ВОНА БУЛА НЕМОВ ВІД БОГА,
БО ВІН КРАСУ ЇЙ ДАРУВАВ.
ТА ОБІРВАЛАСЬ ТА ДОРОГА,
ВІДКРИЛАСЬ ДРУГА ПРЯМО В РАЙ.

ХОРОШИЙ ВЧИТЕЛЬ І ПОРАДНИК,
БАБУСЯ, МАТИ, ДОЧКА ТА СЕСТРА.
БАГАТО ДІЛ ЩЕ НЕ ПОЧАТИХ,
ТА ПУХОМ СТЕЛИТЬСЯ ЗЕМЛЯ.

НІХТО ЗАБУТЬ УЖЕ НЕ ЗМОЖЕ,
ПРО ЇЇ ЦІННІСТЬ, ЩО НЕСЛА.
ХОРОШИЙ ВЧИТЕЛЬ, ЩО НА ПОРОЗІ,
НАШИХ ДІТЕЙ ПРОВІВ В ЖИТТЯ!!!


Рецензии