НА ВСЕ ВОЛЯ БОЖА

Заглядає старість за вугла,
Може щось сказати хоче.
Чи то в гості,а чи мимо йшла,
Та настроєна вона охоче.

В модній сукні зверху капелюх,
На підборах сапоги красиві.
Тільки уповільнений вже рух,
І волосся дуже дуже сиве.

Та ніхто не кличе гостю в дім,
За вуглом стоїть та все чекає.
Вона гостя, але річ не в тім,
Рано так старіти ніхто не бажає.

Може ти прийдеш у другий час,
Коли буде на те воля божа.
І станцює свій останній вальс,
Хоч і сива та така щаслива доля.

Бо вона все бачила в житті,
Як екзамен на відмінно здала.
Так що ти постій на тім вуглі,
Поки вона в гості не позвала!!!


Рецензии