Не сумуй

Не  сумуй,  бо  у  тебе  є  я,
Ти  сказав  мені  на  досузі.
Та я з болем прийняла слова,
Бо слова як метелик на лузі.

Вони швидко взлітають у вись,
Розчиняються немов ті сніжинки.
Краще  в  очі  мені  подивись,
Подаруй теплоту хоч хвилинку.

Не зі мною...ти  дуже  далеко,
Ти  даруєш  на  папері  слова.
Хоч я сильна та дуже не легко,
Вірить в те, що  у  тебе  є  я.

Хочу вірити, що з тобою є завтра,
Бо майбутнього мабуть нема.
Твердить доля...як  ляже карта,
Якось  ляже  таке  вже  життя.

Не  тобою  була  я  зігріта,
Не  згорала  в  обіймах  твоїх.
Та я вміла всю  себе  віддавати,
Та мене ти на  жаль  не  зберіг.

Бо  в  терпіння  є  тоже  межа,
Вона  часто  може  прощати.
Душу  ранив на жаль без ножа,
Не  навчився  як  треба  кохати!!!


Рецензии