Вичности юдоль писня

 Вічності юдоль
     пісня   
День і час, день і час –
Де тепер ти є?
Хоч погасла свіча,
Дощ все ллє і ллє…
І стоїть пелена,
А в очах туман,
Як прозора стіна,
Чи німий обман…

Приспів:
Сон веди – приведи
В світлий добрий край,
Де мої і твої
Відбулись сліди…

День і час, день і час –
Де тепер ти є?
Як вернуть? Закричать?
Там моє й твоє.
Білі очі Небес,
Вбачить через вас
Ту частинку чудес
Й вітер, що не згас…

Приспів:
Сон веди – приведи
В світлий добрий край,
Де мої і твої
Відбулись сліди…

День і час, день і час –
Де тепер ти є?
Там лелека щораз
Тінню постає;
Віднесла миті вдаль
Вічності юдоль –
Збігла в річці вода
І сліди всіх доль…

Приспів:
Сон веди – приведи
В світлий добрий край,
Де мої і твої
Відбулись сліди…

Вячеслав Шикалович
27.12.2023р.


Рецензии