Якщо болить душа

Якщо болить душа стараюся мовчати,
Ховаю далеко в глибині свій біль.
Бо тоді знову захочеться кричати.
Неначе на живу рану сиплять сіль.

А рана кровоточить і кровоточить,
Ламає душу так, що аж тріщить.
Ніщо  на   світі  її  уже  не  тішить,
Нема  пігулок, щоб можна залічить.

А  серце  заливається  сльозами,
Та зовсім не від труднощів життя.
Як пережити цю війну всім мамам,
Щоб для синів відкрилось майбуття.

Бо  хто  утішить  і  зігріє  її   душу,
Кому вона всміхнеться, як весна.
Душа болить...мовчати змушена,
Хоч  роз'їдає  душу  тишина  німа!!!


Рецензии