Затягло небо

ЗАТЯГЛО НЕБО,
Ciре, темне,
Повiтря с пiвночi
Тягне,
По тiлу склизне,
Як у зиму,
Мурашки мацають
Мене,
А тут ще
Дощ просiяв ситом,
Качки проплили
По ставку,
Вода тепленька,
Не холодна,
То я вскупнувся
В тiм ставку,
Стоять дерева
Як пiд душом,
Радiють мовчки
Листячком,
А я стою
Бiля берези,
Цёго вiрша
До вас пишу…
ЗАТЯГЛО НЕБО,
Сiре, темне.
10.7.23 р., (Пн),
Ставок. Новокрасково.


Рецензии