Хай червень зрiе урожаем

ХАЙ ЧЕРВЕНЬ
ЗРIЕ УРОЖАЕМ,
Та ласка Божа
Не кидае,
Хай перемога
Миру буде,
Господь тебе
Не позабуде,
Хай дiточкам
Даеться тато,
Хай буде хата,
Мамо, брате,
Щоб дiти
Слухались батькiв,
Познали Бога
Врятування,
Любов Христа,
Його кохання…
Бо, дуже швидко,
Гнiв Його,
Зiйде на скелю,
Наш покров,
I кожний
Дасть вiдповiдання,
Що вiн робив
В своiх бажаннях…
ХАЙ ЧЕРВЕНЕЬ
ЗРIЕ УРОЖАЕМ…
15.6.23 р., (Чт),
Новокрасковэ.


Рецензии