Правда в свiтi запануe,

Новий рік вже на порозі.
Із ялинкою й Різдвом.
Нема  снігу, ні морозів,
Сонце дихає теплом.

Змінюється  все в  природі,
Йде війна добра зі злом.
Через терни і негоди,
Ми здолаєм перешкоди,
І до звільнення прийдем!


Правда в світі запанує,
Із народженням Христа.
І від ворога врятує,
Наше військо  й
Божа Матінка , свята!

25.12.2023р.


Рецензии