Добра новина

         **. **. **.
    Добру  новину, почуйте  всі
              люди !
         Це  Немовлятко - 
        СПАСИТЕЛЕМ  буде !

    Зараз  Воно  ще  у  яслях
              лежить,
       Біля  Матусі  солодко
              спить.

    Нам  незвичайне  Дитятко
            родилось.
     В  Нім  БОЖА  ПРАВДА
      на землю  з'явилась !

     Радість  велику  Отець
          нам  дарує:
    СИН  БОЖИЙ  світ  цей 
       від зла  порятує !

      Так  усе  й  сталось - 
        Писання звіщає :
     Ще  і  сьогодні  людей
          БОГ СПАСАЄ !
               
        .   *  *  *

  Людмила  В. - К.
  ( Фото Нет)
  25.12.23.


Рецензии
Чудовий вірш - сподобався.
Бог ше спасає, але час збігає.
А ми всі знаходимось так близько
до подій останього часу...
Спасіння вам від нашого
люблячого Господа.
З повагою,

Рита Александренко   15.03.2024 01:04     Заявить о нарушении
Вітаю , сестричка Ріточка! Дякую щиро. Божих благословінь Вам в усіх ділах !
З повагою Л.

Людмила Калашникова -Варавко   15.03.2024 16:32   Заявить о нарушении