На свiтi e найбiльше чудо - вiрш

На свiтi є найбiльше чудо – вірш:
Божественно з'являється нізвідки.
Лиш небо і земля появі свідки.
Лиш записати маю щохутчіш.

Усі слова незнаного вірша
нашіптують любов і провидіння.
І Муза розправляє крила тінню,
і щастя мить пережива душа.

Мій вірш ніхто за мене не напише.
У вірші – вічна є душа моя...
На світі є найбільше чудо – я.
Той, без кого не буде чуда вірша...


Рецензии