Боже, що я можу...

Боже, що я можу
В час війни  та скрути?
Нелюбові к людям
Випити отрути?
В слово одягнути
Злісті батальони?
На російських довбнів
Сипати прокльони?

Боже, що я можу
В час цей нещасливий?
Можу не ридати
Під ракетной зливой,
ВСУ - героям
Вив'язать шкарпетки,
У церквах молитись,
Не різня абетки.

Боже, що я можу?
Зовсім небагато:
Кошеняті сірій
Дати теплу хату,
Малій мерзлій пташці -
Трохи хлібних крихіт,
Тим, хто став як нелюдь -
З серця вільний вихід.


Рецензии