В н за тебе страждав

У міжзоряний простір, поміж безкінечність зірок,
На маленьку планету Син Божий у Дусі прилинув.
На планету, де ти від загибелі був лиш на крок,
Все заради тебе Він в небесному царстві покинув.

Він за тебе страждав і за тебе помер на хресті,
Він не дав розіп'яти тебе знахабнілому кату,
Хто тебе спонукав йти невірним шляхом у житті
Але хто вже давно за бунтарство був Богом проклятий.

Бо Його є любов що не знає у вічності меж,
Що дала розіп'яти свого однорідного Сина.
Адже ти вже давно міг навіки загинути теж,
Та за тебе Христос на хресті як розбійник загинув.

Він за тебе страждав...


Рецензии