Рiздво Христове 2023

      Р\анами Його ми зцілені,
      І \про це повік не забувать!
      З \Ним і тільки з Ним у світі цілому
      Д\ень по дню нам жить й перемагать
      В\орогів  ми з Ним усіх здолаємо
      О\ІСУСЕ!!! Слава і хвала!!!


Рецензии