будь

я забываю многие вещи
многие вещи берут меня в клещи
время вода что бежит через кран
ран

я забываю Шиву и Будду
только тебя никогда не забуду
не дозвонимся мы звоном монет
нет

я забываю себя забываю
вот как судьба получилась кривая
перетекает вода через край
в рай

я забываю но многое помнят
все лабиринты кладовок и комнат
не перепишем мы нашу судьбу
будь

*  *  *

I forget a lot of things
many things grip me
time the water flows through the tap
wounds


I forget Shiva and Buddha
I’ll just never forget you
we won't get through with the ringing of coins
No

I forget myself I forget
that's how fate turned out to be crooked
water flows over the edge
to heaven


I forget but they remember a lot
all the labyrinths of storages and rooms
we will not rewrite our destiny
be

*  *  *

23.12.2023


Рецензии