Тропарь всем святым, неофициальный

Тропарь не официальный всем святым
Глас, 4
Угоднички Христовы, / велией благодати наследницы, / веры Христовой сподвижники, / надежду Христианом посылающие, / любовь Христову проповедующие, / радость Духа Святого объемлющие, / днесь ныне ны слышаще и видяще, / молите Христа Бога, // спастися душам нашим.

***

Братия и сестра Богодухновенные, / велией благодати наследницы, / веры Христовой сподвижники, / надежду Христианом посылающие, / любовь Христову проповедующие, / радость Духа Святого объемлющие, / днесь ныне ны слышаще и видяще, / молите Христа Бога, // спастися душам нашим.


Рецензии