б-с

балбес рівномірно-циклічний.

рве жили,
сипе попіл собі на голову,
змиває дощем обриси душі на полотні свого життя
і виє, лякаючи долю, яка, від споглядання на його армагедон,
корчиться

20.12.2023
18:01


Рецензии