Ягодка

                Анне Семенович

В жизни всякое бывало –
Не грустит она нимало:               
Хотя близко сорок пять,
Аня выглядит на ять.

Я хотя её не слышал,
Но завижу – едет крыша,
И орлом парит душа:
Грудь у Ани хороша!   


Рецензии