***

Докосват ли те думите, които изричам
Вълнуват ли те мислите които вилнеят
 Безмислостно само теб аз обичам
 Безжалостно тръпна пред теб и се смея
И  в тази прекрасна, щастлива минута
Вторачено гледам във теб
Не разбирам
Ще трябва ли аз някой ден да умирам
От твоите чувства...

С обич

Александр Терзи


Рецензии