Голов Б лоз рсько отг

Все через те,що родом із села
і дуже поважаю сільську владу,
я написати вирішив вірша,
про Білозір'я і його громаду.

Обіцянка його- не просто звук,
складні питання вирішити зможе,
бо Володимир Павлович Міцук
порадою і ділом допоможе.

Він створює умови у громаді
в покращенні і розвитку села,
його завзяття,допомога і порада
людей завжди до істини вела.

Він керівник найбільшої громади,
і створює добробут у селі
у нього в Білозір'ї все до ладу
це знають всі,й доросні і малі.

Лиш тільки той,громадою керує,
хто творить для села святі діла
на добрі справи часу не жалкує,
щоб від людей завжди хвала була.

А для добробуту свсіх мешканців села
Міцук зробив хороших справ чимало,
він Білозір'я славний "Отаман",
хоч я його назвав би -"ГЕНЕРАЛОМ".


Рецензии