життя

І час летить.
Так швидко час летить.
Здається, зупинитися б на мить
й розвіяти все те, що так болить,
і з болем тим душі погомоніть,
І сили віднайти в собі ще ті живі,
щоб далі йти. Життя ж на місці не стоїть.


Рецензии