Односельчанам-землякам

Моє село-це парусник життя,
дитинства слід і юності колиска,
ти рушників прекрасне вишиття
всіх мешканців і тих,хто мав прописку.

Хто біль розлуки з Вас уже відчув,
за Білозір'ям,друзями,батьками,
і в рідному селі давно не був,
загляньте на подвір'я тата й мами.

Приїдьте,де будинок височів,
і навіть вже,якщо батьків немає,
провідайте сусідів й родичів,
що мешкають у Вашім ріднім краї.

Побачити доки живі- не гріх,
заозером,у центрі,чи капкасі
колишніх однокласників своїх,
навчався з Вами хто в одному класі.

Там,де дитинство з юністю пройшло,
знов спогади пронизують все тіло
де рідне залишилося село
життя роки найкращі пролетіли.


Рецензии