Бiсовi очi

Занурю руку у волосся,
Пальцями огорну шию…
На мить мені здалося,
Я просто божеволію!!!

Спостерігаю як міняється погляд,
Огортаючи очі туманом…
Як закриваються вії,
Тваринний потяг… бере обманом,

Бісові очі! Крижана пустеля!!!
Цілую звабливо… ніжно…
Моя мрія… Моя панацея,
Моє свавілля та пристрасть…
Так дійсно хижа…

Думки і слова розгублені по дорозі,
Краще розкаже тіло…
Цей погляд! Опиратися я не в змозі…
Ти ж про це знаєш, мила.


Рецензии