зчитування

ти, наприклад,
наче і відчуваєш
густоту моєї мислі,
а оформляю її я,
як бажаю,
бачиш,
і це не співпадає до йоти,
кожен з нас буде лише собою наповненим завжди,
лише спостерігатиме за кимось і догадуватиметься, і будуватиме свої думки на фоні думок інших

17.12.2023
08:08


Рецензии