без хвоста

просыпайся и моську умой
неспроста
оглянулся я боже ты мой
нет хвоста
как мне жить не тужить
без весны
расскажи (но без лжи)
только сны

всё в порядке я вроде бы врос
в бытия
там ответ на извечный вопрос
ты и я
просыпайся суббота уже
в неглиже
да привет и в ответ
тот же свет

да я северный ветер ты юг
выбор прост
я твой хвост навсегда признаю
ты мой хвост
просыпайся и моську умой
сны пусты
оглянулся я боже ты мой
это ты

* * *

wake up wash yourself
for a reason
oh my God i don't have a tail
how can i live without spring
tell me (but without lies)
only dreams are all right

it is ok i got it
in my reality
the answer is simple
you and me
wake up my dear
as you are
you are the same light but

i am north wind you are south
the choice is so simple
i am your tail forever i accept
you are mine
wake up wash yourself
of course it is you

16.12.2023


Рецензии