Плач по украинской душе

Що, ви, панове зробили з моєю Україною?  І чи панове ви чи продажні шкури і душогуби?  Немає у вас широти душі товариша, та й душі у вас немає, чорт за зря прибрав.  Не зазвучить бандура у злих руках, не поллється пісня з отруєних вуст.  У справах їх дізнаєшся.  Хай віддасться вам у ваших справах, віровідступники.


Рецензии