декабрьская кошка

подгорела на солнце декабрьская кошка
не спеши для неё вызывать неотложку
кошку строго не судят
ей нужно немножко
ну водичка в посуде
кино за окошком

и конечно любовь эта рыбка на блюде
кошка помнит и любит да верит и любит
скоро день новогодний
и не понарошку
кто погладит сегодня
декабрьскую кошку

от воды до огня от зимы до капели
провожаешь меня если что не успели
все напомнишь мне ты
по частичкам по крошкам
все мы кошки коты
ты январская кошка

* * *

december cat burnt in the sun
don’t rush to call an ambulance for her
a cat is not judged harshly
she needs a little
well, some water in the dishes
cinema outside the window

and of course love is a fish on a platter
the cat remembers and loves and believes and loves
New Year's Day is coming soon
and not for fun
who will stroke today
december cat

from water to fire from winter to drops
accompany me if you didn't have time
you will remind me of everything
bit by bit bit by bit
we are all cats
you are a my January cat

14.12.2023


Рецензии