Хоч в лютому мало брав та в дт нку

Хоч в лютому мало барв та відтінку,
Та не буває квітуче, як влітку,
Але він багат кришталем, серебром
І золотом білим, ажурним вікном.

Охоче дарує  всі  скарби свої,
Будує палаци навкруг льодові.
Господь роздає людям все від душі,
Та благословляє в зимовій тиші.

Нехай наповняє Він серце твоє
Величністю, радістю, мир Свій дає.
Нехай буде завжди добробут в сім'ї ,
Нехай убігають всі думи сумні.

Нехай буде злагода , вірність, любов,
Та  всіх  захищає Господній покров.
Під сінью Його розквітає душа,
Він світлом небесним   ії прикраша.

Кружляють сніжинки у вальсі навкруг,
То з  неба вітання найкращий шле Друг .
Його палантин обіймає теплом,
Хай буде завжди тихим, затишним дом.

14.02.2024 р


Рецензии