***

Минаваш
Не спираш
Обръщаш се
Смело
Растьрсваш
Тишината във мен
Засилваш думите ми
Сриваш сънят ми
Играеш
Не знаешь
Колко е важно всичко за мен
Отлиташ с птиците
Докосваш мислите
Обичаш чувството във мен..

С обич

Александр Терзи


Рецензии