Элизанын, сузлеге

Элизабыз китап тоткан
Иплэп ача битлэрен.
Китаптагы сурэтлэрнен,
Ярата ул тослэрен!

Энисе тавышы белэн
Геройларга эндэшэ:
Аларны ул таный инде,
Алар белэн сойлэшэ.

Чипполино, Мэчелэрнен,
Исемнэрен кабатлый.
Бирелеп  «укып» ала кайчак
Уз телендэ китапны.

Кон дэ безгэ берэр китап
Укыр иде хичшиксез:
Тик элегэ  Элизабыз 
Сузлегендэ  тик 10 суз.

12.12.2023 ел


Рецензии