пусте

яке пусте все,
лише дивиться небо з-під лоба
на світ,
на світ, що звіріє,
трясеться від зла і холоду  душ,
які сипляться,
втрачають бездумно самі себе,
кришиться живе, пропадає,
падає впращу,
лише крихти святості,
як малі маяки,
жевріють ледь-ледь,
дають надію,
що він ще якийсь час протримається

тут,
на цій хиткій тверді

12.12.2023
18:36


Рецензии