Рiздвяна нiч

Різдвяна ніч велична і святкова,
В цю ніч прийшов Месія із небес,
Збулось пророків давніх вірне слово:
Христос родився! Слухай, світе весь!

На землю Він прийшов в убогі  ясла,
Щоб привести до Господа людей.
Віддав за нас життя Спаситель власне,
А вдруге, вже за вірними приїде.
~ДЛВ~


Рецензии