Шанувальникам мо поез

Буває,що ночами я не сплю
поезія натхнення навіває,
та всіх Вас поважаю і люблю
хто ці рядки, моїх віршів читає.

Я для віршів знайду такі слова,
щоб відчинили в кожну душу двері
і щоб жили,мов "пісня лісова",
і в пам'яті людській,і на папері.

Читала,щоб вірші округа вся,
і в Білозір'ї,й біля гір підніжжя,
щоб від віршів з'явилася сльоза,
у читачів в далекім зарубіжжі.


Рецензии