Amintiri

   (Autor - Ciorescu Galina)

Mi-am amintit din nou de tine
Cind ravaseam prin amintiri
De ce-a fost rau si ce-a fost bine,
De toate acele retrairi.

Acum ma uit - nu-mi vine a crede,
C-atata sens am pus in toate!!!
Eh, tinerete, esti prea verde,
Naiva-n vorbe si in fapte!!!

Acum ma-ntreb, e rau sau bine
C-ai fost cindva in viata mea
Si nu-mi poate raspunde nimeni
De ce a fost anume asa....

              10.12.2023


Рецензии