Самур десте

Рекье ава хийирдин,
Шад ийизва мехъерар.
Яхъ бокалвр чехирдин,
Кьуьлер ая жегьилар.

Припев:Гитара зи,гитара,
       Зи дуст я шад йикъара,
       Манидик руьгь кутазвай,
       Ашкъидин ц1ай къугъвазвай.

Гъиле ава дуст гитара,
Къугъваз туп1ар симерал,
Элдин ава дидарда,
Лув гуй манид хуьрерал.

Припев: виликанди.

"Самур" десте -устадар,
Лезгистанда машгьур я.
Зунни я куь манидар,
Эвер гуниз гьазур я.

Припев: виликанди.

11.12.2023.


Рецензии