Жину язлары коттермэс

  Кар-буранлы жиллэр иссэ иссеннэр
  Сагышка алар куммэсеннэр.
  Туккэн анамнын ачы куз яшлэрен
  Сабыйлар инде курмэсеннэр.

  Житеп  буранлы ачы ,салкын кышлар
  Ябынмасын ул шенельлэрне.
  Язмыш дигэне йорэкне телгэлэп
  Утларга салмасын куплэрне.

  Аналарнын буген газиз уллары
  Сынауларда Дамбас яуында.
  Кочсада анам шэллэрен суыктан
  Йорэге улы янында.

  Салкын кышлар артыннан Жину язлары
  Коттермэс килеп житэр алар.
  Кочакларына алып сабыйларын
  Шатлыктан еласын аналар.


Рецензии