Гiмн Нацii

(як сучасний варіант)

Держава славетна, держава могутня, держава великих ідей
Міста та ліса, ріки та озера,
Море гідних людей
Поля хліборобів, конструкторів божих
Є прикладом кращих осель
Держава країна, квітуча вкраїна
Ти миром славетна земля
Народ твій єдиний, народ твій любимий
У світі ти краща земля
Держава як днина
Світла, єдина
Багата вкраїнська душа
Українська родина
Ти славна вкраїна
Ти край побратима
Співуча, квітуча зроста
Героїв країна, переможців гордині
Ти матінка наша зоря
Ти славна, любима
Свободи країна
Золота ти у всі всі віка ти земля (с)


Рецензии