Час та послiдовнiсть

Час - феномен вмонтований у простір.
Чимало розмов з приводу так би мовити "часу-простоок" ( з ідеї та теорії Енштейна)
Проте очевидно , що феномен часу проявляється завдяки послідовності, як універсальної категорії вмонтованої у простір. Ймовірно, час не буде відстежуватиме коли зникне прив'язка до послідовності.
Проте я про інше,хотів зазначити, коли розглядати феномен часу у послідовності .
Зокрема, якщо послідовність має властивість у певному повторені , то час, він теж буде мати можливість повторюватись?
Я думаю, коли послідовність за нована на певних об'єктах, а, по суті, матерії, то така послідовність,як і час, постають в уяві як форма що може бути пустою, напівпустелю, або ж - заповненою. Що це означає? А це означає одне - повторюваність подій, так би мовити де-жа-вю. Тобто - історія, банальна історія "у спіралі прояву".
Для довідки: зверніть увагу на мікро та макро рівні прояву повторюваності: геном людини по спіральній формі , і галактика "Чумацький Шлях" - теж у спіралі.
Психологи говорять про повторюваність психологічного досвіду у періодах становлення людської психіки, появи криз, тощо: 0-7, 8- 13, 14- 18, 19 - 28, 28 - 37, 40 - 45, 46- 60 тощо (приблизно - Я.М. ); або кризи - 3,5, 7, 9, 11, 13 ...
Отже, наші усі закони , як і закони "часу" та "послідовності"- СПІРАЛЬНІ...
Це означає, що час кожної людини може нею зрозуміьисч стосовно того, де в для чого знаходиться у своєму житті, що її робити, що їй під силу,які у неї завдання.
А ви говорите про навчання, рішення суду,законодавство, якісь державні питання , тощо...
Вони не мають значення, без застосування принципу послідовності, власне - основи, ідеї, керівного положення застосованого до часу..
(с)


Рецензии