Вiтаю, синку!

Чотири десятки – це вік чоловіка!
Дай боже здоров’я і доброго віку!
Уже не юнак, але ще і не дід,
у серці тепло залишає хай слід!

Свідомими будуть нехай твої дії,
збуваються найпотаємніші мрії,
дружина кохає і віддано жде,
здоровою донечка-квітка росте!

Щоб завжди стелилася рівно дорога,
чекала на тебе лише перемога
і доля не зводила раптом не з тими,
а поряд надійні були побратими!

09.12.2023


Рецензии