Зи рик1 шеда

Вуч кар хьана ачухна сир,
Ихтибарна вахъ,вафасуз!?
Дуст-душмандиз хьайила чир,
Регьят хьанан ваз,вафасуз!

Ви гьиссерин хьана чавуш,
Гьайиф жемир ваз зи гафар,
Са легьзе вун хьанай нахуш,
Гьакъикъат хьиз хьана ахвар.

Ви рик1 къван яз хьайла къайи,
Занни кьадан зи рик1 к1евиз!?
Вун такабур хьайла кайи,
Хъукъваз, шеда зи рик1 къевиз.

1981. Май.


Рецензии