Перемога

Все ж скоро згине західний наш ворог,
Для України буде не поразка — перемога,
З бійцями попрацює лиш психолог,
Народ, як і раніше, звернеться до Бога.

І буде знову обробляти свою землю,
Очистить всі поля, які покриті мінами,
Бо ця війна зробила їх пустелями,
І школярі знов будуть вчитись на відмінно.


Рецензии