Моя небайдужа душа. Коли до молитви

Моя неспокійна душа не болить, та тремтить,
бо ти, як ніхто, прагнеш честь в молитвах говорити...
Я не пам'ятаю, коли ти стаєш до молитви,
та знов уявляю обличчя твоє у цю мить...

Мільйони й мільйони стають до молитви щодня.
Мільйони й мільйони стають до молитви щомиті.
І кожен всією душею жде Бога любити.
І кожен воліє вогню од святого огня.

А ти – не як всі, все тому, що навіки моя,
хоч не пам'ятаю, коли ти стаєш до молитви...
Стаєш до молитви посеред людської гонитви
й шепочеш любов, як любов шепочу тобі я...


Рецензии