Роза Максумовадиз

Вучиз вун къе ят1а дарих,
Ви манидихъ зун я къаних,
Ганва ваз лап хъуьтуьл къилих,
Тарифдиз я  мадни лайих.

Ви сесини гузва эвер,
Шадиз ашкъи авай рик1ер,
Кьурагь дагъдин гуьзел цуьквер,
Ваз икрамиз, гур я рекьер.

Ваз Роза т1вар гайи диде,
Сагърай ви ери-бине.
Машгьурна на вири дере,
Лезгивални кьуна вине.

Дарих жемир,Кьурагьрин цуьк,
Вун хьитинбур жеда тек-туьк,
Шад жедайвал инсандин рик1,
Шад мани лагь - тахьуй дарих.


08.12.2023.


Рецензии