Три свята

Знов до нас ідуть у гості- свята православні,
у  церквах проходять служби звичаїв обрядних,
бо щорічно міст і сіл православні люди
Савки,Варки та Миколи відзначають всюди.

Православні християни свята відзначають,
особливо Миколая дітлахи чекають,
він малює на вікні різні візерунки
і приносить під ялинку ласощі й дарунки.

Ці свята хай принесуть радість в кожну хату
всім добробуту й здоров'я хочу побажати,
щоб не замовкав ніколи у родині вашій сміх
то ж вітаю із святами я сьогодні  Вас усіх.

Бо свята ці збільшать дні,я це добре знаю
і Божого благословіння  від душі  бажаю,
дочекалась щоб з війни,синів кожна мати,
мир і спокій,щоб настав,людям в кожній хаті.





 
 


Рецензии