Господи, помилуй

Господи,помилуй.
Господи спаси.
мимо нас болезни,
скорби пронеси.

Протяни нам руку
помощи с небес.
Пусть нас не смущает
искушеньем бес.

Даруй утешенье,
страсти погаси.
Господи,помилуй,
Господи,спаси.

Примири народы,
в разуме наставь.
Не покинь нас ,Боже,
в печалях не оставь.


Рецензии