Яке видовище...

Зими сріблясте шумовиння,
Січнева знада завірюхи
У сяєві ліхтарнім лине...

По Дарвіна і січню - бруком!

З пітьми сніжинки виринають
І починають сяять...
                Боже,
Яке видовище! Світ, наче
Рай, ласкаво - гожий.

Неголосно читаєш Блока,
А потім, у провулках сонних,
Цілуєш золотавий локон,
Як хвиля нас здійма бездонна.

Чарівність потаємна міста,
Що вдень гуде, шумить, працює
Увечері струмує хистко -
І я у відповідь цілую.

Де ж посміх наш, палкі обійми?
Слова - погані обереги...
Якщо загублена надія,
Нема снаги складати лего.

Та чар нічних троянди квітнуть,
Левкоїв ніжність, сині-сині
Волошки неба зорі витнуть -
Де над каскадом ми донині.



 Фото из интернета в обработке автора


Рецензии