простi слова

Не вище мрії крутояр.
З недеї зорі видно ближче.
Налий іще одну, корчмар,
За любу-любоньку, дружище !

На цьому світі є любов,
і правда є у заповіті.
Доколи пал не охолов
світанки будуть розмаїті.

Ще під сідлом козацький кінь,
пістоль в руці, в душі молитва.
Ще будуть ночі шепотінь.
Зажди, амінь, тривай, гонитва.


Рецензии