Не те чи не та?

А ти робив, що я бажала –
шовки і квіти клав до ніг.
Але цього було замало
і я ступила за поріг.

Чомусь тоді мене бісила
твоя нестерпна доброта.
Хоча вона давала сили,
та щось не те чи я не та…

22.07.2022


Рецензии