Лунала музыка...

https://youtu.be/9-6goxxtzcE?si=BrqM34desA7BWapt

Лунала музыка Шапэна.
Наліта ў келіхі віно.
Імкліва кроў бяжыць па венах -
Мы між рэальнасцю і сном.

Трымцелі вусны - шчокі, рукі
Твае і плечы цалаваў.
За дні расстання, сэрца мукі;
Забылі словы ўсё спаўна.

Мы, пасля доўгіх дзён чакання,
Ў абдымкаў трапілі палон.
Я слухаў сэрца стук, дыханне,
Тваё цяпло ... няўжо ні сон?

Прапаў ў вачах тваіх бяздонных -
Салодкая такая смерць!
Эмоцый выбух быў раптоўны,
Як завірухі крутаверць.

Лунала музыка Шапэна,
Бы растварыліся мы ў ёй.
Ўсе зоркі ўспыхнулі імгненна.
- Мая каханая - я твой!
    01.12.2023г. Анатоль Умінскі.

ЛУНАЛА МУЗИКА...

Лунала музика Шопена.
Налито в келихи вино.
Дивлюсь на тебе, ти - на мене…
Ми між реальністю і сном.

Тремтячими губами руки
Ї плечі ніжно цілував.
Ми після довгих днів розлуки
Забули майже всі слова.

Ми після довгих днів чекання
В обійм потрапили полон.
Я чув лише твої зітхання,
Твоє тепло… І це - не сон.

Тону в твоїх очах бездонних…
Така собі ласкава смерть.
Відчули разом невагомість,
Пішла з - під ніг землиці твердь.

Лунала музика Шопена…
Ми розчинились разом в ній.
Дививсь на тебе — ти на мене…
Ми знали: ти - моя, я - твій!
М.Савка
30.11.2023р


Рецензии